Hallo! Ik ben Gino Rosenbrand, personal trainer.

Wie ben ik?

Ik ben Gino Rosenbrand! Jouw eigen Personal Trainer die je gaat helpen om je doelen te bereiken op gebied van een fit en getraind lichaam en/of een gezond gewicht. Het sporten begon bij mij al vanaf mijn 6e jaar, nog geen fitness, maar de basis van het plezier hebben aan het trainen van je lichaam is toen wel gelegd.

De keuze na mijn middelbare school was dan ook niet moeilijk; een sportopleiding en het liefst de zwaarste variant. Met goed gevolg behaald en met een voorliefde voor fitness begon daarna mijn carrière in de fitness branche.

Vanaf mijn 15e ben ik zelf serieus gaan werken aan mijn eigen lijf. Veel krachttrainingen en gebalanceerd eten met voldoende eiwitten en vitaminen. Ik leerde mezelf de optimale combinaties te maken tussen deze twee belangrijkste ingrediënten in de fitnesswereld: training en voeding….

Als Personal Trainer vind ik het belangrijk dat we samen een plan maken waarin we op een reële wijze je sportdoelen proberen te halen. Niet te veel ineens maar de juiste stappen nemen die niet te groot zijn en waarbij je vooral ook plezier kan blijven beleven.

Onze luxe fitnessruimtes zijn voorzien van alle mogelijke materialen om je trainingen effectief en leuk te houden. Maar ik kan je ook leren om met nagenoeg niets een complete workout te doen waarbij we alle spiergroepen aandacht geven.  Tijdens mijn stageperiode in één van Nederlands bekendste gevangenissen heb ik hier een uitgebreide handleiding voor geschreven. Vraag hier gerust eens naar!

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten in onze state-of-the-art vestiging aan Hoevestein 19 te Oosterhout.

Met sportieve groet,

 

Gino Rosenbrand