/  Krachttraining

Krachttraining

Krachttraining begeleiding

 

Wil jij het maximale uit jezelf halen op het gebied van krachttraining? Of heb je nog helemaal geen ervaring met krachttraining, maar wil je wel graag fitter worden? En zoek je hiervoor iemand die jou hierin kan begeleiden?

Kijk dan niet verder en begin met mijn krachttrainingen. Ik ben er voor iedereen: van de ervaren sporters die onder begeleiding nog meer uit zichzelf wil halen tot aan de beginnende sporters die de beginselen van krachttraining onder de knie willen krijgen!

Krachttraining en voeding


Bij krachttraining is voeding erg belangrijk. We hebben energie nodig vóór het sporten (koolhydraten) en herstel nodig na het sporten (eiwitten). Sportvoeding kan een goede aanvulling zijn tijdens de krachttraining. Zo bestaat de weight gainer om sneller aan te komen en een proteïne shake voor extra eiwitten. Hierbij vind ik het belangrijk dat de eigen ‘normale’ voeding optimaal is voordat dit aangevuld wordt met sportvoeding.

Tijdens het personal training traject zal ik uitgebreid ingaan op voeding en zal ik een persoonlijk voedingsschema maken, zodat we jouw doel nog beter kunnen bereiken.

Jouw doelen behalen onder mijn begeleiding

 

Je wilt graag fitter worden, maar vindt het moeilijk om te beginnen met sporten. Je wilt graag afvallen, maar weet eigenlijk niet goed hoe je het moet aanpakken. Of je bent al enige tijd bezig met fanatiek sporten, maar wilt nóg meer uit jezelf halen. Wat jouw doelen ook zijn, ik ga graag samen met jou aan de slag om jouw doelen te behalen! Het is lastig om jezelf te blijven motiveren en soms weet je niet zeker of je alle oefeningen op het gebied van krachttraining wel goed uitvoert. Het is cruciaal om alles op een goede en gezonde manier te doen en daarom ben ik er voor jou!

Als personal trainer weet ik als geen ander hoe ik jou kan motiveren en begeleiden in het behalen van jouw doelen op een goede en gezonde manier. Het is belangrijk dat jij als sporter je goed voelt en je op je gemak voelt bij degene die jou begeleidt. Daarom kun je altijd geheel vrijblijvend kennis met mij komen maken om te zien in welke omgeving wij gaan trainen.

Ben je enthousiast geworden over krachttraining? Ik bespreek graag samen met jou jouw doelen en samen kijken we wat de beste manier is om deze doelen te behalen. Wil je afvallen? Fitter worden? Of een goede en gezonde manier van sporten aanleren? Meld je dan direct aan!

Krachttraining

Afvallen en Afslanken

Conditie training

Bootcamp