/  Bootcamp

Bootcamp

Wat is bootcamp?

 

Bootcamp is een vorm van conditietraining in de buitenlucht waarbij in combinatie met cardio, verschillende krachtoefeningen worden uitgevoerd. Dit kunnen oefeningen zijn waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht, gebruik maakt van trainingsattributen of met wat de natuur ons te bieden heeft!

De les bestaat vaak uit vier fasen waarin we eerst starten met wat matig intensief bewegen. Daarna pakken we wat flexibiliteit, stabiliteit en balansoefeningen op. Waneer het lijf dan volledig soepel is pakken we krachttraining op om ten slotte explosief te eindigen.

Het doel van iedere bootcamp is alle spiergroepen een trainingsprikkel te bezorgen en je moe maar voldaan naar huis te laten gaan!

Waarom buiten trainen?

 

Sporten in de buitenlucht kan het concentratievermogen verbeteren en voor een heldere mindset zorgen. Heerlijk frisse lucht in overvloed waar je onbeperkt gebruik van mag maken! De groene omgeving van Oosterhout biedt prachtige natuurlijke uitdagingen en stimuleren je om meer en langer te bewegen! Dus, waar wacht je nog op?

Is Bootcamp iets voor mij?

 

Wil je graag je doelen behalen maar vind je het ook leuk om in groepsverband te sporten dan is Bootcamp echt iets voor jou. Bootcamp is resultaatgericht trainen in een kleine groep met als doel elk groepslid naar een hoger level te brengen.
Tijdens een Bootcamp Training sport je samen met maximaal 5 anderen. Ik stel iedere keer een nieuw en afwisselend programma op waarin je hele lichaam getraind word. Deze training voeren we gezamenlijk uit. Het voordeel van een kleine groep is dat je elkaar kunt stimuleren en uitdagen. Binnen de groep werk je aan je eigen doelstellingen. Voordat je start met een Bootcamp Training hebben we een kort intakegesprek. Hierin kijken we naar de doelen die je wilt behalen. Tussentijds kijken we naar je progressie en of je doelen bijgesteld moeten worden.

Bootcamp biedt de voordelen van het werken met een Personal Trainer maar tegen een lager tarief. Het is ook mogelijk om een eigen Bootcamp te starten met bijvoorbeeld je vrienden, vriendinnen, kennissen of collega’s.

Krachttraining

Afvallen & Afslanken

Conditie training

Bootcamp