/  Afvallen en Afslanken

Afvallen & Afslanken

Natuurlijk help ik u graag bij het afslanken en afvallen. Maar ik vind het belangrijker dat je je happy voelt bij het kijken in de spiegel, dan bij het kijken naar de cijfers op de weegschaal! Dat blijft een belangrijk punt voor mij. Je kunt op de weegschaal niet zien hoe slank je figuur is. Dit is wat ik met je wil bereiken door middel van de combinatie van conditie- en krachttraining. Natuurlijk speelt voeding ook een enorme rol in dit proces. Dus ook hiermee gaan we aan de slag!

 

De juiste manier om af te vallen

 

Al sinds ik gestart ben met mijn werkzaamheden als personal trainer is mijn grootste doelgroep globaal gezegd mensen die willen afslanken. Mijn persoonlijke begeleiding aan mensen met deze doelstelling is daardoor ook één van mijn specialiteiten geworden. Als afval coach begeleid ik de mensen op een natuurlijke en verantwoorde manier zonder afvallen met shakes en zonder het gebruik van afslankpillen. De afvalpillen kunnen voor sommige mensen goed werken, maar er wordt niet gedacht aan de fitheid van de mens en de mogelijk overtollige huid die overblijft. Doordat ik verschillende opleidingen heb gevolgd die uiteindelijk over het algemeen gezien dezelfde filosofie hebben geloof ik in de beste en de meest verantwoorde manier: Afvallen zonder dieet.

Afvaltips zijn vanuit mijn oogpunt onder andere het aanpassen van het persoonlijke voedingspatroon in stappen. Zo is het mentaal gezien makkelijker om steeds kleine en verantwoorde aanpassingen door te voeren die kunnen worden volgehouden! Op deze manier kun je zelfs afvallen zonder sporten. Om het afvallen te stimuleren is sporten echter wel aan te raden. Zo kan het lichaam ook strakker gemaakt worden en de kans op overtollig huid dat over kan blijven laag blijft.

Afvallen na zwangerschap

 

Al regelmatig heb ik vrouwen mogen begeleiden die graag wilden afvallen na hun zwangerschap. Voor vrouwen die in deze situatie zitten is het ook geen overbodige luxe om hierin begeleiding te zoeken aangezien er op een verantwoorde manier weer het één en ander moet worden opgebouwd. Wie dus wilt afvallen in Oosterhout en omstreken kan bij mij terecht voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Ik help u graag om het gewenste resultaat te behalen!

Dieet voor afvallen

 

Zoals ik in mijn vorige kopje aangaf ben ik dus niet van het diëten. Een dieet is in mijn ogen voor bepaalde tijd een ander voedingspatroon aanhouden dat u niet uw hele leven kunt volhouden en uzelf enorm beperkt in voedingsproducten. U gebruikt maaltijdvervangers en krijgt hierdoor niet de juiste vitaminen en andere voedingsstoffen binnen die in de normale natuurlijke voedingsproducten wel zitten. U zal dus geen dieet schema van mij ontvangen maar een voedingsprogramma op maat met normale gezonde voeding.

Heeft u ook wel eens dieet recepten opgezocht of verschillende diëten gevolgd zoals een shake dieet, detox dieet of een dukan dieet (proteïne dieet) om de vetverbranding op gang te laten komen? Ik ben altijd benieuwd naar de ervaringen van de mensen, want voor de één werkt het wel en voor de ander niet. Er zijn verschillende soorten classificaties in de voedingsbranche, namelijk: Een diëtiste, een gewichtsconsulent en een voedingsdeskundige zijn hier voorbeelden van. Al deze classificaties hebben hun eigen specialiteiten, dus let goed op waar je voor kiest! Tijdens het personal training traject gaan we samen een bepaalde periode aan op zoek naar het ideale gewicht, maar belangrijker nog: We gaan voor de ideale lichaamssamenstelling!

Afvallen met begeleiding

 

Het voedingsschema die u van mij zal krijgen is gebaseerd op uw huidige voedingspatroon. Ik ga u niet vragen om in één keer uw voedingspatroon 360 graden te draaien. Dit is voor veel mensen niet haalbaar. Een diëtiste zal u misschien verschillende dieet recepten geven, een dieet schema adviseren of andere diëten voorstellen om het ideale gewicht na te streven, maar de vraag is of er ook rekening wordt gehouden met het vervolg? Kunt u het dieet schema uw hele leven volhouden? Ik adviseer u in stappen en zorg ervoor dat u na het personal training traject gewoon door kunt gaan met het voedingspatroon dat is ontwikkeld!

Krachttraining

Afvallen en Afslanken

Conditie training

Bootcamp